Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului http://matei-electrostatic.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii S.C. MATEI URBANISM S.R.L. denumită în continuare S.C. MATEI URBANISM S.R.L..

S.C. MATEI URBANISM S.R.L. este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str.Valea Lunga nr.30, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/18775/2006, cod unic de înregistrare/cod TVA RO19213794.

Site-ul http://matei-electrostatic.ro este administrat de S.C. MATEI URBANISM S.R.L si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa http://matei-electrostatic.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de MATEI URBANISM S.R.L.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea MATEI URBANISM S.R.L şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al MATEI URBANISM S.R.L. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor MATEI URBANISM S.R.L sau aduc un prejudiciu imaginii MATEI URBANISM S.R.L, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe MATEI URBANISM S.R.L nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, MATEI URBANISM S.R.L poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.
 5. MATEI URBANISM S.R.L nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor MATEI URBANISM S.R.L.
 6. MATEI URBANISM S.R.L are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 7. MATEI URBANISM S.R.L nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 9. MATEI URBANISM S.R.L nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa MATEI URBANISM S.R.L.
 10. Preţurile afişate pe http://matei-electrostatic.ro sunt afişate în EURO si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, MATEI URBANISM S.R.L işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.
 11. MATEI URBANISM S.R.L nu poate garanta că mesajele trimise catre MATEI URBANISM S.R.L vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. MATEI URBANISM S.R.L nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa MATEI URBANISM S.R.L.
 14. Denumirea MATEI URBANISM S.R.L este marcă înregistrată al SC MATEI URBANISM S.R.L. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor MATEI URBANISM S.R.L este strict interzisă.

 

Ultima actualizare: 30.07.2018


 

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie