Tehnologie

Vopseaua pulbere reprezinta cea mai rapida si mai eficienta tehnologie prin care se pot dezvolta vopselurile industriale.

Aceasta dezvoltare remarcabila este posibila si datorita impactului pe care il are asupra mediului inconjurator, si de asemenea pentru aplicarea foarte usoara a acesteia pe diferite suprafete. Totodata acest tip de vopsire poate avea si o durata mare de garantie in raport cu celelalte metode de vopsire.

Din aceste motive, datorita acestor caracteristici pe care le detine aceasta vopsea pulbere este folosita pentru o gama cat se poate de variata de produse, printre care putem aminti: otelul, fonta, aluminiul, ceramica si sticla.

Noi putem oferi o gama variata de vopseluri, din gama RAL, NCS, PANTONE cat si alte nuante deosebite, si speciale, unicate, ce pot fi create la cerintele clientilor.

Referitor la aplicarea acestor vopseluri, putem adauga ca se poate realiza prin tehnologii foarte moderne de vopsire, ce fac parte din generatia 2015, produsa de liderul mondial in acest domeniu, si anume GEMA (Elvetia).

Cuptorul pentru polimerizare are dimensiuni ideale pentru folosirea in cele mai bune conditii de 6200x2000x2000 (mm) si poate permite vopsirea unei game variate, si constructive.

Totodata despre vopsirea electrostatica mai putem adauga ca este de fapt o tehnologie superioara prin care se poate aplica o vopsea sub forma de pudra. Aceasta vopsea se poate aplica pe suprafete metalice, care vor fi tratate dupa momentul aplicarii, iar in acest sens rezistenta vopselii va fi una de durata, iar caracteristicile pe masura referitor la estetica si durabilitate.

Principalul motiv pentru care este atat de folosita aceasta tehnologie de vopsire in camp electrostatic este faptul ca poate oferi o aderenta superioara pentru toate suprafetele de aplicare. De asemenea acest tip de vopsea poate oferi si un strat uniform iar produsul final va arata cu siguranta minunat. In ceea ce priveste procesul de vopsire, se vor folosi vopsele epoxidice si poliuretanice, recunoscute pentru calitatile pe care le ofera.

Acest tip de vopsire este cel mai des utilizat in industria auto internationala, si este ceea folosita de peste 25 de ani, oferind cele mai bune solutii de vopsire.

Printre avantajele acestei tehnici de vopsit electrostatic putem aminti:

  • Aderenta foarte mare pentru elementele ce urmeaza sa fie vopsite;
  • Putere mare de acoperire;
  • Rezistenta sporita la abraziune;
  • Rezistenta mare la uzura;
  • Rezistenta sporita la agentii corozivi;
  • Ofera un strat de vopsea fin si uniform.

Orice material se poate bucura de aceste avantaje in ceea ce priveste vopsirea, daca vor fi aplicate corect caracteristicile vopselei incarcate electrostatic pe elementele metalice. Noi putem face acest lucru, si folosim echipamente moderne si ideale care pot oferi cele mai bune rezultate. De asemenea putem tine cont de dorintele si cerintele pe care le aveti in ceea ce priveste aceasta tehnica de vopsit electrostatic, referitor la culorile dorite, sau aspectul final al materialului pe care urmeaza sa se aplice un strat de vopsea.