Matei Electrostatic – Avantajele vopsirii in camp electrostatic

Optand pentru vopsirea in camp electrostatic, veti avea la dispozitie o serie de avantaje multiple. Insa, pentru a va asigura de faptul ca veti obtine aceste avantaje, este indicat sa optati pentru colaborarea cu o companie specializata in acest domeniu. Numai in aceste conditii veti obtine o calitate superioara a procesului de vopsire. Particulele de vopsea pulbere incarcate electrostatic vor adera la suprafata metalica ce urmeaza sa fie vopsita. Apoi, dupa aceasta etapa, piesele vopsite se vor introduce intr-un cuptor pentru polimerizare, iar aceasta etapa va oferi piesei vopsite uniform si durabil. Printre avantajele oferite de vopsirea in camp electrostatic, putem aminti:

  • Vopseaua are o aderenta foarte buna de aplicare pe piesele vopsite, iar fenomenul de exfoliere este inexistent.
  • Vopsirea electrostatica ofera o rezistenta mecanica superioara in ceea ce privesc zgarieturile sau loviturile.
  • Acoperirea pieselor vopsite este uniforma.
  • Vopsirea electrostatica ofera o rezistenta chimica superioara fata de metodele traditionale de vopsire.
  • Durata de viata a vopsirii electrostatice este una mult mai mare decat in cazul utilizarii vopselei lichide.
  • Suprafetele vopsite electrostatic vor avea o calitate superioara si vor fi eliminate defectele de vopsire.
  • Gama culorilor disponibile este una variata si puteti opta si pentru unele efecte speciale.

sl2Avand in vedere aceste beneficii si avantaje, vedem ca vopsirea in camp electrostatic reprezinta cea mai potrivita metoda de vopsire a unor suprafete metalice si nu numai. Astfel, vopsirea in camp electrostatic reprezinta de fapt solutia inteligenta, economica, durabila si in acelasi timp ecologica. Calitatea sa nu va lasa niciodata de dorit, iar beneficiile propuse sunt mult mai numeroase in comparatie cu vopsirea prin utilizarea lichidelor.

Datorita acestor aspecte, vopsirea in camp electrostatic a devenit foarte utilizata si promovata in ultima perioada. Domeniile de aplicabilitate sunt numeroase, indiferent daca vorbim despre constructii, aplicatii industriale sau simpla vopsire a unor materiale metalice. Chiar daca preturile pot fi mai ridicate in cazul vopsirii in camp electrostatic, in comparatie cu vopsirea traditionala, veti avea ocazia de a elimina posibilitatea aparitiei decolorarii, exfolierii sau a penetrarii coroziunii.

Astfel, este indicat sa optati pentru vopsirea in camp electrostatic, in momentul in care urmeaza sa vopsiti anumite materiale metalice si nu numai. Accesand acest link, veti avea ocazia de a gasi detalii complete despre acest tip de vopsire. Matei Electrostatic reprezinta solutia optima in cazul in care sunteti in cautarea unor servicii profesionale de vopsire in camp electrostatic. Doar prin colaborarea cu o companie specializata in acest domeniu, veti avea la dispozitie servicii ireprosabile de vopsire in camp electrostatic, ce nu vor lasa de dorit din punct de vedere al rezistentei si a durabilitatii.